Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Üdvözöllek az oldalon!

Ez az oldal azért jött létre, hogy különböző játékokat bemutassak. Mielött arra gondolnál, hogy egy újabb koppintás nem, nem az! Ismerek egy pár videóst, de egyiket sem akarom utánozni... De ha még is csinálnék olyan dolgot amit már más is az csak azért van, mert még nem láttam azt a videóját.


A videókat ha lehetséges akkor mindig csak HD minőségben fogom felrakni, hogy ki tudjatok olvasni mindent! :)


Itt is van a 2. introm: Intro2
Mivel mondtátok cseréljem le így lecseréltem :) Új szavazás indult!

Látom a videómhoz hozzá szólt két gyerek ebben a videómban. Íme a hozzá szólás:
hooligan643: "nagy fasz egy gyerek vagy bazdmeg ez 1 kva jó játék.... csoda h indul a szar gépeden seggfej" Foglaljuk össze, tehát én egy nagy fasz gyerek vagyok, oké, bárki mondhat bármit nem igaz? De én mondtam bármikor is olyat hogy ez szar játék, pont hogy az ellenkezőjét... Mivel egy fantasztikus játék. A gépem az hogy jön ide?? Összességében ez a gyerek kb. 10-13 éves. Aki se írni nem tud, se normálisan meg mondani, hogy bocsi, de nem tetszik a videód, mert így is lehet. CoCo19931122: "te csicska elég szar a teljesítményed a humorod is súrolja a 0ás szintet ne próbálkozz a játékok fikázásával stb..... ez egy kva jó játék de majd elmagyarázzák neked h miért porzik pl a padló.... MONDJUK AZÉRT MERT A HÁZ KIGYULLADT TE BAROM....." Következő alany, tehát szar a teljesítményem, hát senki sem tökéletes. A humorom súrolja a 0ás szintet. És??? Szerintetek a videó a humorrol szól? Ha van két szemed el olvasod, hogy játékbemutató... Egyébként szerintem egyik videós sem volt az elején humoros (SZERINTEM). Ki fikázta a játékot, na de mindegy. Igazad van ez egy jó játék! Jó, lehetnek tévedéseim ahogy bárki másnak is... Mivel még most is tévedhet bármelyik jó videós is. Ennyit erről, ez már tud írni, de a modora nem valami jó. 14-16 éves lehet. Nyugodtan írhattok nekem, de csak építő kritikát! Ezzel csak magatokat járatjátok le. Egyébként nem tudom miért vannak felháborodva, ha már rég abba hagytam ezt.. Ennyit a taknyosokról :) www.godsofgames.wordpress.comHírek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!